Pri terapiji za zdravljenje alergij, po metodi dr. Teodora s pomočjo laserja vzpodbujamo akupunkturne točke na ušesih in glavi. Akupunktura je metoda zdravljenja, ki temelji na zabadanju iglic v živčne vozle (kit. aku = igla, punktura = vbod). Naš postopek je za razliko od akupunkture povsem neboleč, saj za stimulacijo akupunkturnih točk uporabljamo laser in zabadanje igel tako ni potrebno. V Sloveniji imamo že šestnajstletno prakso.

Terapijo lahko izvajamo pri pacientih vseh starosti, saj je popolnoma neboleča in neškodljiva. Naš najmlajši pacient je bil star le 5 tednov in dobre rezultate imamo tudi pri nosečnicah. Za zdravljenje po metodi dr. Teodora  niso potrebne nikakršne posebne priprave, poleg tega pa ne vpliva na nobeno drugo terapijo, kot tudi že predpisane medikamentozne terapije ne vplivajo na uspešnost naše metode zdravljenja.

Pozdravimo lahko vse vrste alergij; seneni nahod, astmo, alergije na hrano,atopični dermatitis,alergijski rinitis in drugo. Izboljša pa se tudi psihofizično počutje pacientov, spanje, ublažijo se razne avtoimune in kronične bolezni.

Med terapijo je pacient v stiku z alergeni preko njihovega elektromagnetnega valovanja, hkrati pa z laserjem določene frekvence v posebnem zaporedju stimuliramo akupunkturne točke na ušesih. S tem dosežemo, da pride do energetske izravnave in s tem do izbrisa biofizikalnih engramov iz spominskih celic imunskega sistema. Imunski sistem zato v prihodnje »problematičnih« snovi ne prepozna več kot alergene in pri kontaktu z njimi do alergijske reakcije ne pride več.

Za več informacij o zdravljenju alergij z lasersko akupunkturo, si lahko ogledate del oddaje Klepet ob kavi, kjer je gostovala ga. Margareta Kokalj in terapijo tudi obširneje predstavila. Do posnetka lahko dostopate na TEJ POVEZAVI.