CENTER   ZDRAVLJENJA     ALERGIJ  IN

TRADICIONALNE  KITAJSKE  MEDICINE

Zdravljenje alergij z lasersko akupunkturo

Pri terapiji za zdravljenje alergij, po metodi dr. Teodora s pomočjo laserja vzpodbujamo akupunkturne točke na ušesih in glavi. Akupunktura je metoda zdravljenja, ki temelji pa na zabadanju iglic v živčne vozle. Beseda akupunktura izhaja iz kitajske besede aku (igla) in latinske besede punktura (vbod). Kot metoda zdravljenja je tudi v Sloveniji priznana s strani uradne medicine, izvajajo pa jo lahko le zdravniki.


  Terapija po metodi dr. Teodora je povsem neboleča, saj za stimulacijo akupunkturnih točk uporabljamo laser in zabadanje igel ni potrebno.

Med terapijo je pacient v stiku z alergeni preko njihovega elektromagnetnega valovanja, hkrati pa z laserjem določene frekvence v posebnem zaporedju stimuliramo akupunkturne točke na ušesih. S tem dosežemo, da pride do energetske izravnave in s tem do izbrisa biofizikalnih engramov iz spominskih celic imunskega sistema. Imunski sistem zato v prihodnje »problematičnih« snovi ne prepozna več kot alergene in pri kontaktu z njimi do alergijske reakcije ne pride več.

Terapija je pacientom povsem neškodljiva  in je popolnoma neboleča. Terapijo lahko uvedemo in izvajamo pri pacientih vseh starosti, naš najmlajši pacient je bil star le 5 tednov in tudi pri nosečnicah. Za zdravljenje po metodi dr. Teodora  niso potrebne nikakršne posebne priprave, poleg tega pa ne vpliva na nobeno drugo terapijo, kot tudi že predpisane medikamentozne terapije ne vplivajo na uspešnost naše metode zdravljenja.
Pozdravimo lahko vse vrste alergij; seneni nahod, astmo, alergije na hrano,atopični dermatitis,alergijski rinitis in drugo. Izboljša pa se tudi psihofizično počutje pacientov, spanje, ublažijo se razne avtoimune in kronične bolezni.V Sloveniji imamo že šestletno prakso.


Marsikdo na alergije gleda preveč površinsko. 

Običajno se o alergijah govori kot o nenevarnih boleznih, ki povzročajo le manjše neprijetnosti in ne vplivajo na kakovost življenja bolnika. To pa še zdaleč ni res ... več

Pršice

Začetek jeseni zelo ustreza hišnim pršicah. To so drobceni pajkovci, veliki od 0,1 do 0,5 mm in s prostim očesom niso vidni. Najdemo jih v vsakem prostoru, pa naj bo še tako čisto in pospravljeno. Z iztrebki, ki jih odlagajo vsepovsod, ljudem neposredno povzroča alergijske reakcije in astmo...več

Stran  aku-alergije.si  je last podjetja taroti d.o.o.       2012