Tretma YUMI LASHES je primeren za vse tipe trepalnic. Vsi se zavedamo, kako umetne trepalnice poškodujejo naravne trepalnice, prav temu je namenjena metoda YUMI LASHES, ki ne le priviha, odebeli in potemni trepalnice, ampak jih tudi neguje in krepi s keratinom. Po tretmaju pa tudi ličila ne bodo več potrebna!

Nega pred tretmajem:

2 uri pred tretmajem morajo biti trepalnice dobro osušene in očiščene, na sam postopek pa je potrebno priti brez ličil okoli oči.

Tretma YUMI LASHES je sestavljen iz 6 faz:

PRVA FAZA
V prvi fazi je najpomembnejše čiščenje in razmaščevanje trepalnic. S proteinskimi blazinicami dobro očistimo veke, trepalnice in okolico oči. Blazinice delujejo antibakterijsko, kožo pa vlažijo in tonirajo.

DRUGA FAZA
S pomočjo medicinskega lepilnega traku spodnje trepalnice prilepimo in jih tako zaščitimo pred naslednjo fazo.

TRETJA FAZA
Nato na veko nalepimo silikonsko blazinico, na katero potem s pomočjo hipoalergenega lepila privihamo ter nalepimo trepalnice. Glede na tip oči se odločimo, v katero stran oz. na kakšen način bomo trepalnice privihali.

ČETRTA FAZA
V četrti fazi nanesemo produkt ~Yumi N°1 Lift, ki trepalnice privzdigne. Čez položimo folijo, tople obkladke ter brisačko in s tem ustvarimo efekt ”savne”. Savno pustimo 10 minut in nadaljujemo z naslednjimi produkti.

PETA FAZA
Odstranimo brisačko, obkladke in folijo. Trepalnice obrišemo in nanesemo drugi produkt ~ Yumi N°2, ki ustvari volumen. Počakajmo nekaj minut,
nato nadaljujemo z barvanjem trepalnic. Trepalnice pobarvamo z Yumi Tint, visoko obstojno intenzivno barvo za trepalnice in obrvi. Izbirate lahko kar med 5 barvami; črna, črno-modra, svetlo rjava, temno rjava in grafit.

ŠESTA FAZA
Pri zadnji fazi, odstranimo barvo in nanesemo negovalno olje Yumi N°3, ki nahrani in obogati trepalnice z vitamini in keratinom.

Nega po tretmaju:

Prvih 24 ur po postopku, se trepalnice ne smejo srečati z vodo, potem pa lahko brez skrbi uporabljaš maskaro, kontaktne leče, katerokoli kremico, plavaš, obiskuješ savne, se ukvarjaš s športom…

Rezultati:

Kot rezultat dobimo podaljšane, odebeljene, privihane, temnejše ter gostejše trepalnice. Podaljševanje trepalnic z metodo Yumi lashes je obstojno najmanj 8-10 tednov, je tudi vodoodporno tako da boš tudi na morju ali bazenu vedno urejena.

Kaj še čakaš? Rezerviraj svoj termin na 031/393-272 (Margareta) in imej čudovite trepalnice tudi ti! 🙂


O vseh prednostih Yumi Lashes si lahko prebereš na TEJ povezavi, kjer smo tudi primerjali umetne trepalnice in podaljševanje trepalnic z metodo Yumi Lashes. TU pa si lahko pogledaš realne, neobdelane fotografije PREJ-POTEM naših zadovoljnih strank.

Celoten prikaz postopka ter primerjavo prej-potem si lahko pogledaš na spodnjem videu. V primeru dodatnih vprašanj smo vedno na voljo na 031/393-272 ali na info@aku-alergije.si.