Kako deluje?

Laserska akupunktura namesto uporabe igel deluje na principu stimuliranja energetskih točk s pomočjo laserskega žarka. Laserski žarek proizvaja toploto, svetlobo ter elektromagnetno valovanje, ki vzpodbuja akupunkturne točke na telesu. Prednosti laserske akupunkture: terapija je popolnoma neboleča (primerna tudi za otroke), krajši čas zdravljenja, brez tveganja infekcij kože, dolgotrajnejši in globji učinek stimulacije.

 

Akupunktura - migrena, odvajanje od kajenja, hujšanje, odpravljanje bolečin, proti nespečnosti, za boljšo koncentracijo
Odpravljanje bolečine z akupunkturo

Odpravljanje bolečine

Laserska akupunktura je odlična metoda zdravljenja pri različnih akutnih ali kroničnih bolečinah. Zdravi glavobole in migrene, bolečine v hrbtu, Ishias in bolečine revmatičnega izvora.

Zmanjševanje prekomerne telesne teže

Najnovejše raziskave kažejo, da stimulacija določenih energetskih točk zmanjšuje apetit, oz. pomaga pri uresničevanju diete. Laserska terapija je neboleča, varna ter zelo visoko odstotno uspešna. Učinki laserske terapije: kontrolira potrebo po hrani, zmanjšuje apetit, pospešuje presnovo, povečuje raven endorfina.

Akupunktura hujšanje
Akupunktura - zdravljenje nespečnosti

Lajšanje posledic stresa in preutrujenosti

Laserska terapija vam bo dala občutek ugodja in miru ter moči, da se boste lahko soočili z vsemi izzivi, ki vam bodo prišli na pot. Z stimulacijo akupunkturnih točk se vam bo uravnovesil energetski primankljaj v telesu in s tem povzročil samozdravljenje in harmonijo, ki vam bo pomagala najti samega sebe.

Pomoč pri motnjah koncentracije in nespečnosti

Z lasersko terapijo lahko pomagamo pri motnjah koncentacije v zelo veliki meri, saj z akupunkturo lahko dosežemo stanje globoke umirjenosti ter novo pridobljeno samozavest in zaupanje v proces življenja.

Motnje koncentracije
Prenehajte kaditi z lasersko akupunkturo

Odvajanje od kajenja

S pomočjo laserske terapije ter z vsaj malo želje in odločnosti, boste z nekaj tretmaji postali nekadilec. Naša metoda preprečuje stranske učinke odvajanja od kajenja ter drastično povečuje število ljudi, ki so prenehali kaditi. Cilj terapije je zmanjšati željo po nikotinu, znižati nervozo in napetost, izboljšati telesno cirkulacijo ter ustvariti globok občutek sprostitve.